Ravensara On Toistaiseksi KIINNI. Lue LISÄÄ.

Ravensara Day Spa tiedottaa. Ravensara on kiinni koronavirusepidemian / Camillan sairasloman vuoksi.

Lahjakortit voit käyttää akupunktioturku.fi / Jouni Sjöberg hoitopalveluihin. Paikan osoite on Tuureporinkatu 8, (2. krs / osteopaatit) 20100 Turku. Jouni on koulutukseltaan hieroja/urheiluhieroja sekä kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja ja opiskellut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Camilla Rosenberg on Ravensara Day Spa perustaja ja yrityksen omistaja. Hoitola aloitti toimintansa vuonna 2003. Camilla on koulutukseltaan aromaterapeutti, kosmetologi, lähihoitaja, kasvoakupunktiohoitaja, ayurvedahoitaja ja shiatsu-hoitaja. Hän on käynyt myös Thai-yogahierontakurssin, suorittanut myyntitutkinnon wellness-alalle, erikoistutkinnon wellness-alalle, liike-ja neurotiedekoulutuksen sekä opiskelee Turun kesäyliopistossa kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. 

Camilla sai pahan aivoverenvuodon 11/2017. Häneltä löydettiin AV-malformaatio, joka on synnynnäinen valtimoiden ja laskimoiden välinen verisuoniepämuodostuma. Tästä huolimatta hän pystyy taas opiskelemaan ja kuntoutumaan. Ensi vuonna olisi tarkoituksena alkaa pikkuhiljaa taas tekemään hoitoja. Onneksi työkaverina on rauhallinen ja taitava Jouni Sjöberg.

Eeva Lucas on ollut tärkeä hoitokumppani, joka on auttanut Ravensaraa matkan varrella. Eeva on lopettanut yrittäjänä Ravensarassa. Hän on perustanut oman hoitolan Lietoon, Vaaka Wellness. 

Lahjakortit

Tällä hetkellä voit tulla hierontaan, akupunktioon tai intialaiseen päänhierontaan, jossa yhdistyy kiinalainen kasvohieronta. Ajan voit varata soittamalla tai tekstiviestillä 044 320 1515 / Jouni Sjöberg. Lahjakortti vaihdetaan toiseen hoitoon.

Palveluhinnasto

Hieronnat

30 min. 33 € / 45 min. 42 € / 60 min. 49 € / 90 min. 65 €

Intialainen päähieronta ja kiinalainen kasvohieronta n. 40 min. 50 €

Akupunktiohoidot

Diagnosointi ja hoito 65 €

Jatkohoitokerrat 49 €

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 49 €

Tai ota yhteyttä camilla.rosenberg@ravensara.net tai ravensaradayspa.fi. Camilla Rosenberg 040 760 7413. Lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään 2021 asti. Jos sinulla on Klikcard-nettilahjakortti, lähetä lahjakorttinumero, nimi, puhelinnumero ja summa tai kohdistettu hoito, niin voidaan jatkaa voimassaoloaikaa.

Tiedotteet Ravensarasta saat Facebookista tai kotisivuilta. Ravensaran sähköposti toimii normaalisti.
Pysytään terveinä❤
Terveisin, Camilla & Jouni

Selaa muita: