Kasvohoidot

Kasvohoito

Laadukkaat kasvohoitosarjamme takaavat sinulle täydellisen hyvänolontunteen joko harmonisilla ja hoidollisilla aromaterapiatuotteilla tai tuloksellisilla luksus luomutuotesarjoilla. Kasvohoitokokonaisuuksissa ihosi saa juuri sille sopivan hoitomuodon ammattitaitoisten käsien välityksellä. Mikroneulaus tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon ihon kiinteytykseen.

Organicspa Luomuhoidot

Organicspa

Organicspa tarjoaa luksushoitoja kaikille ihotyypeille. Sertifioidut orgaaniset ja 100 % luonnolliset naamiot kasvoille ja vartalolle ovat osa sarjaa, johon on kehitetty erityisiä nimikkohoitoja varmistamaan täydellisen hemmottelun ja irtioton arjesta.

Vartalohoidot

vartalohoidot

Kiinteyttävät ja rentouttavat vartalohoidot ovat miellyttäviä ja tehokkaita holistisia hoitokokemuksia, joissa aineenvaihdunta aktivoituu, keho puhdistuu ja mieli lepää. Vartalohoitoja valikoimastamme löytyy selluliitti-, kuorinta-, rentouttavia- ja aineenvaihduntaa aktivoivia hoitokokonaisuuksia. Parhaaseen tulokseen päästään sarjahoidoila.

Asia Spa Hoidot

asianspa

Pohjois-Thaimaalainen Herb Basics luonnonkosmetiikkasarja ja autenttiset Lanna Spa hoidot ovat kokonaisvaltaisia, taivaallisia rentoutusmatkoja, joissa yhdistyvät tasapaino, miellyttävä lämpö ja lumoavat tuoksut.

Rentoutushoidot

Rentoutushoidot ovat lämpimiä syvärentoutushoitoja, joihin yhdistyy lämpö eri elementtien välityksellä. Voit valita lämpimät Hot Compress yrttipallot, Hot Stones kuumat basalttikivet, lämpimän Hot Chocolate suklaaöljyn tai lämpimän Ayurveda Kizi-yrttinyytin ja kuuman yrtttiöljyn.

Aromaterapia

Aromaterapiahieronta on syvärentouttava, kehon toimintoja stimuloiva hoitomuoto, joka tasapainottaa mielen ja virkistää aineenvaihduntaa poistaen tehokkaasti kuona-aineita. Eteeriset öljyt valitaan hoidon tavottieden mukaisesti.

Ayurveda

Intialainen perinnelääketiede Ayurveda pohjautuu jo tuhansia vuosia harjoitettuihin tietoihin ja taitoihin. Ayurvedaa harjoitetaan ja kehitetään nykyään paitsi Intiassa, sen syntymämaassa, myös ympäri maailmaa. Ayurvedaa kusutaan ”lääketieteen äidiksi”. Ayurvedaan kuuluvat kaikki elämän osa-alueet, kuten ravinto, liikunta, elämäntapa, jooga, meditaatio, hieronta ja muut hoidot.

Shiatsu

Shiatsuhieronta on tuhansia vuosia vanha akupainallushieronta, joka vaikuttaa kehon meridiaaneihin eli energiaratoihin poistaen lihasjännitystä, tukoksia ja stressiä.

 

Suklaahoidot

Klappin-suklaakuva-195

Suklaahieronta päästää sinut arjesta ja tuo sinut suklaan ihanaan harmoniaan. Hoito pehmentää, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen. Lämmin Hot Chocolate suklaaöljy ja stimuloivat hierontaliikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Ravensara Signature hoitopaketit

ravensara_signature_hoitopaketit

Ylelliset Signature hoitopaketit sisältävät yhdistelmän holisitisia hyvinvointihoitoja ja kauneuselämyksiä, joissa yhdistyvät aasialaiset hierontatekniikat ja yrttilääketieteen tuntemus yhdistettynä nykyaikaisiin hoitometodeihin.

Sokerointihoidot

sokerointihoidot

Sokerointi eli karvanpoisto juurineen on kätevä tapa päästä eroon haitallisista ihokarvoista. Säännöllisesti tehty toimenpide heikentää ja vähentää karvankasvua. Hoitotulos kestää noin 4-6 viikkoa riippuen karvan kasvunopeudesta.

Suihkerusketus

suihkerusketus

Suihkerusketuksella saat terveen, kauniin päivetyksen, joka kestää noin 4-6 päivää. Valittavana kolme eri sävyä Clear – kevyt päivetys, Dark – keskitumma ”keskikesän rusketus”, Extra Dark – tumma ” etelän rusketus”.

Jalka- ja käsihoidot

Jalkahoidot ovat terveyttä edistäviä hoitokokonaisuuksia. Valikoimassamme on vaihtoehtoja perusjalkahoidosta aromaterapeuttisiin ylellisiin, erityishuomiota kaipaaviin jalkoihin sekä odottavalle äidille oma hoitokokonaisuus.

Käsihoito on helppo yhdistää muihin hoitoihin tai vain nauttia käsien hoidosta.

Kestovärjäykset

kestovarjaykset

Ripsien- ja kulmien kestovärjäyksellä saat ilmettä kasvoillesi, eikä ripsiväriä tarvitse välttämättä käyttää. Ihanteellinen esim. kesällä ja lomamatkoilla.