Farfalla

Luomukosmetiikkaa Sveistin Alpeilta

Silminnähden tehokas. Huomattavan lempeä. Luonnollisesti uudistava. 

Tehokasta – vuoristojen lähdeveden sekä kukkaisvesien ansiosta 
Vesijohtoveden sijaan Farfallan tuotteet sisältävät luomukriteerit täyttäviä kukkaisvesiä sekä sertifioitua lähdevettä. Tämä hoitava mineraalipitoinen lähdevesi on peräisin tarkoin valitusta vuoristolähteestä, 2470 metrin korkeudesta merenpinnan yläpuolelta, Sveitsin Alpeilta.

0% mineraaliöljyjä

Mineraaliöljyt muodostavat ihon pinnalle kalvon, joka saattaa estää ihoa hengittämästä ja jopa tukkia ihohuokosia. Siksi Farfallan luomukosmetiikassa käytetään vain korkeatasoisia ja tehokkaita luomulaatuisia kasviöljyjä.

0% synteettisiä aineita

Farfallan luomukosmetiikassa käytetään tuoksuina ja vaikuttavina aineina ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kun se on mahdollista, käytössä ovat sertifioidut luomulaatuiset eteeriset öljyt. Säilöntäaineina käytetään yksinomaan luonnollisia aineita. Farfalla ei käytä tuotteissaan lainkaan väriaineita, sillä ne eivät lisää tuotteiden arvoa.

0% silikonia tai polyetyleeniglykolia (PEG)

Noudatamme tarkoin luomukosmetiikan valmistuksen standardeja, emmekä käytä silikonia tai polyetyleeniglykolia tuotteissamme. Nämä lisäaineet voivat säännöllisessä käytössä johtaa sekä iho- että yleisiin terveysongelmiin.

Ei eläinkokeita

Farfallan tuotteita ei testata eläimillä. Farfalla ei ole ollut koskaan mukana eläinkokeissa eikä ole myöskään koskaan pyytänyt mitään muuta tahoa toimimaan puolestaan tässä asiassa.

Ei haitallisia reaktioita

Kaikki tuotteet on kliinisesti ja dermatologisesti testattuja (Dermatest) ja niille on myönnetty paras mahdollinen luokitus ”Erittäin hyvä”. Tämä tarkoittaa, etteivät tuotteet aiheuttaneet yhdellekään koehenkilölle epäsuotuisia reaktioita.

  • Tehokas 
  • Lempeä
  • Uudistava
 

Selaa muita: