ORGANICSPA – LUXUSTA 100% LUONNOSTA

Parhaista sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista ja terapeuttisista uutesekoituksista kehitetyt tuoteet eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Organispa tuotteiden luomuraaka-aine pitoisuudet ovat 73-99% tuotteesta riippuen. Loppu raaka-aineosuus tulee puhtaasti luonnosta.
Organicspa vaalii kahta keskeistä arvoa: ”luksusta luonnosta” sekä ”totuus on etiketissä”.

YOUNG BLOOD – MINERAALIMEIKIT

Mineraalimeikit ovat todellista hyvinvointia iholle. Ne antavat ihon hengittää ja toimia luonnollisesti sisältäen runsaasti pigmenttejä ja herkullisia värisävyjä.Täydellinen iho vaatii täydelliset tuotteet…
Meikkisarjan meikkipuuteri kuuluu muun muassa megatähti Jennifer Lopezin vakiovarustukseen.

ULLA-MAIJA GRACE ETEERISET ÖLJYT

Terapeuttiset 100 % puhdaslaatuiset eteeriset öljyt ja aromahoitotuotteet pohjautuvat Ulla-Maija Gracen kansainvälisesti korkeatasoiseen aromaterapiaosaamiseen, vankkaan kokemukseen ja kokonaisvaltaiseen mind-body-synenergian hyödyntämiseen.

KLAPP Hot Chocolate SULKAAHOIDOT

Suklaaöljy sisältää 85% kaakaopapua, shea-voita ja manteliöljyä, jotka pehmentävät ihoa ja hellivät mieltä. Tuotteissa ovat korkeat vaikutusainepitoisuudet sekä tuotekehittelyssä on hyödynnetty perustajan Gerhard Klappin homeopaattisen alan tuntemusta. Näistä tuotteista aistii kehon ja mielen holistisia vaikutuksia.

HERB BASICS – SPA SARJA POHJOIS-THAIMAASTA

Aasialaista kylpyläkultuuria kotiin tai lahjaksi. Herb Basics tuotteet perustuvat vuosisatoja vanhaan osaamiseen luonnollisesta ihonhoidosta ja kylpyläkulttuurista. Herb Basics toimii Pohjois-Thaimaassa paikallisten viljelijöiden avulla, jotka ovat sitoutuneet kasvattamaan satonsa perinteisin menetelmin, orgaanisesti, ilman lannotteita ja torjunta-aineita. Herb Basics on hemmottelua kaikille aisteille. Luonnonöljyjen ja aromaattisten tuoksujen avulla voit nauttia kylpylätunnelmasta päivittäin kotonasi.

SOPHYTO – GLUTEIINITONTA LUOMUKOSMETIIKKA

Sophyto tarjoaa tuloksellisia ihontuotteita, joiden teho perustuu fytoterapiaan ja ihon optimaaliseen pH tasapainoon. Tämä holistinen ihonhoidon suuntaus valjastaa kasviuutteiden ja muiden bioaktiivisten ainesosien parantavan vaikutuksen ihon ravitsemiseen ja nuorekkuuden ylläpitämiseen. Sophyto täyttää kansainvälisen Soil Association standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta.

ZUII – LUOMUMEIKKI – KUKKAKIMPPU KAUNEUTTA

Kaunis meikki on kaikkien oikeus, luonnonmukainen meikki ihon etuoikeus.  Tutustu Zuiin luomukosmetiikkasarjan  ajattomaan ja laajaan värivalikoimaan ja edistä ihosi hyvinvointia luonnollisesti ja luontoa säästäen. Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, joten ne myös hoitavat ja suojaavat ihoa. Vähintään 95% Zuii -tuotteiden valmistuksessa käytetyistä aineista on sertifioidusti luomua.

Zuii-sarjan meikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia.

FARFALLA – feel beautiful

Farfallan luomukosmetiikka – tehokkaat, vaikuttavat ainesosat.
Silminnähden tehokas. Huomattavan lempeä. Luonnollisesti uudistava. 

0% mineraaliöljyjä
Mineraaliöljyt muodostavat ihon pinnalle kalvon, joka saattaa estää ihoa hengittämästä ja jopa tukkia ihohuokosia. Siksi Farfallan luomukosmetiikassa käytetään vain korkeatasoisia ja tehokkaita luomulaatuisia kasviöljyjä.

0% synteettisiä aineita
Farfallan luomukosmetiikassa käytetään tuoksuina ja vaikuttavina aineina ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä. Kun se on mahdollista, käytössä ovat sertifioidut luomulaatuiset eteeriset öljyt. Säilöntäaineina käytetään yksinomaan luonnollisia aineita. Farfalla ei käytä tuotteissaan lainkaan väriaineita, sillä ne eivät lisää tuotteiden arvoa.

0% silikonia tai polyetyleeniglykolia (PEG)
Noudatamme tarkoin luomukosmetiikan valmistuksen standardeja, emmekä käytä silikonia tai polyetyleeniglykolia tuotteissamme. Nämä lisäaineet voivat säännöllisessä käytössä johtaa sekä iho- että yleisiin terveysongelmiin.

Ei eläinkokeita
Farfallan tuotteita ei testata eläimillä. Farfalla ei ole ollut koskaan mukana eläinkokeissa eikä ole myöskään koskaan pyytänyt mitään muuta tahoa toimimaan puolestaan tässä asiassa.

Ei haitallisia reaktioita
Kaikki tuotteet on kliinisesti ja dermatologisesti testattuja (Dermatest) ja niille on myönnetty paras mahdollinen luokitus ”Erittäin hyvä”. Tämä tarkoittaa, etteivät tuotteet aiheuttaneet yhdellekään koehenkilölle epäsuotuisia reaktioita.