Ravensara On Toistaiseksi KIINNI. Lue LISÄÄ.

Ravensara Day Spa tiedottaa. Muutamme syksyllä / talvella koronavirusepidemian vuoksi.

Ravensara yhdistyy akupunktioturku.fi / Jouni Sjöbergin (Fitnesspalatsissa) kanssa. Paikan osoite on Eerikinkatu 7 (1. krs) 20100 Turku. Jouni on koulutukseltaan hieroja/urheiluhieroja sekä kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja ja opiskellut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Camilla Rosenberg on Ravensara Day Spa perustaja ja yrityksen omistaja. Hoitola aloitti toimintansa vuonna 2003. Camilla on koulutukseltaan aromaterapeutti, kosmetologi, lähihoitaja, kasvoakupunktiohoitaja, ayurvedahoitaja ja shiatsu-hoitaja. Hän on käynyt myös Thai-yogahierontakurssin, suorittanut myyntitutkinnon wellness-alalle, erikoistutkinnon wellness-alalle, liike-ja neurotiedekoulutuksen sekä opiskelee Turun kesäyliopistossa kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. 

Camilla sai pahan aivoverenvuodon 11/2017. Häneltä löydettiin AV-malformaatio, joka on synnynnäinen valtimoiden ja laskimoiden välinen verisuoniepämuodostuma. Tästä huolimatta hän pystyy taas opiskelemaan ja kuntoutumaan. Syksyllä / talvella olisi tarkoituksena alkaa pikkuhiljaa taas tekemään hoitoja. Onneksi työkaverina on rauhallinen ja taitava Jouni Sjöberg.

Eeva Lucas on ollut tärkeä hoitokumppani, joka on auttanut Ravensaraa matkan varrella. Eeva jatkaa tulevaisuudessa omassa hoitolassaan Liedossa. 

Lahjakortit

Tällä hetkellä voit tulla hierontaan aromaterapiaöljyllä yhdistettynä tai akupuntioon Jouni Sjöbergille.  Ajan voit varata e-maililla ravensaradayspa@ravensara.net tai tekstiviestillä 040 760 7413 / Camilla. Lahjakortti vaihdetaan toiseen hoitoon. Lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään 10.5.2021 asti. Jos sinulla on Klikcard-nettilahjakortti, lähetä lahjakorttinumero, nimi, puhelinnumero ja summa tai kohdistettu hoito, niin voidaan jatkaa voimassaoloaikaa.

Tiedotteet Ravensarasta saat Facebookista tai kotisivuilta. Ravensaran sähköposti toimii normaalisti.
Pysytään terveinä❤
Terveisin, Camilla & Jouni

Selaa muita: