”KAIKISTA RAKASTETTAVIN HOUKUTUS”

Klappin-suklaakuva-195[1]Hot Chocolate hoidoissa käytetään lämmintä KLAPP suklaaöljyä, jonka kaakaopitoisuus on yli 85 %. Muita aineosia ovat manteliöljy ja sheavoi. Suklaaöljyn rauhoittavat aineosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisen ja miellyttävän hyvän olon tunteen. Hoito pehmentää, elvyttää ja antaa mielihyvää  iholle ja koko keholle.  Suklaa ulkoisesti käytettynä ei aiheuta epäpuhtauksia ihoon. KLAPPIN suklaahoitotuotteet ovat hienostuneen pehmeitä.

Hot Chocolate suklaakasvohoito 60 min. 88 €
•Suosittelemme

Hoito sisältää selän suklaahieronnan, kasvojen suklaakuorinnan ja -naamion, päänhieronnan sekä ravitsevan, pehmentävän suklaahieronnan kasvoille.

Hot Chocolate lämmin suklaahieronta vartalolle  60 min. 88 €

Tämä rentouttava, lämpimällä suklaaöljyllä tehtävä mielihyvää tuova ylellinen hierontanautinto sisältää flavanoideja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina. A-, B- ja E-vitamiinit rauhoittavat, vahvistavat ja pehmentävät ihoa. Tumman suklaan ainesosat lisäävät ns. onnellisuushormonien serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa. Suklaahieronta on myös herkullinen ja rentouttava lahjaidea!

Hot Chocolate suklaa vartalohieronta & suklaa kasvohoito  2 h 149 €

Hot-choc.-LOGO[1]