Thai Herb Basics hoidot

 

_MG_1988

Hot Compress Pohjois-Thaimaalainen Yrttipallohoito (Luk Pra Khop Samunprai) kohdistetaan tärkeimpiin Sen-energialinjoihin ja pyritään palauttamaan niiden virtaus ja tasapaino. Tämä tehdään yhdistämällä kevyt hieronta, painelu ja lämpö. Eksoottiset yrttinyytit hoitavat kipeitä lihaksia, kaunistavat ihoa ja rentouttavat mieltä. Yrttien tuoksu vie sinut kauas aasian lumoihin!

Herb Basics Hot Compress Body – yrttipallohieronta vartalolle 60 min. 88 € / 90 min. 115 € sisältää jalkakylvyn ja päänhieronnan.
• Yrttipallohoito vartalolle, jossa Pohjois-Thaimaalaiset yrtit vaikuttavat ihoon, mieleen ja lihaksiin hoitavasti.

Asian Back Bliss – rentoutushoito keholle & mielelle 45 min. 68 €
• Sis. aromaterapeuttinen jalkakylpy, selänrentoutus Hot Compress yrttipallohieronnalla sekä päänhieronta.

Tok Sen – energialinjojen ”naputteluhieronta” 60 min. 88 € / 90 min. 108 € sis.  aasialaisen jalkakylvyn ja päänhieronnan / yrttipallo hoidon lisänä + 13 €
• Tok Sen kohdistetaan kehon tärkeimpiin Sen-energialinjoihin. Energialinjojen naputtelu-vasarointi tehdään puisten apuvälineiden avulla rytmisesti vaikuttaen syvälle ihonalaiskudoksiin. Hoitomuoto poistaa tehokkaasti energialinjojen tukkeumia ja lihasjännitystä. Hoito on rauhallinen, stressiä lievittävä ja kivuton, mutta tuntuva. Ei suositella raskauden aikana!

Herb Basics Aromassage – aromahieronta vartalolle 60 min. 83 € / 90 min. 99 €
•Aromahieronta vartalolle rentouttaa, tehostaa kuona-aineiden poistumista, hoitaa ja energisoi kehoa.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

• Thai Herb – elvyttävä, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja selluliittia poistava aromaattinen hierontaöljy sisältää sitruunaruohoa, kaffir limettiä, basilikaa ja inkivääriä.

• Sweet Lavender – rauhoittava ja rentouttava hierontaöljy sisältää laventelia, kurjenpolvea, santelipuuta ja eukalyptusta.

Cool Woods – piristävä ja lihasjännityksiä laulaiseva hierontaöljy sisältää rosmariinia, minttua, mäntyä, seetriä ja santelipuuta.

Herb Basics Body Bliss – kiinteyttävä suolakuorintahoito vartalolle 1 h 30 min. 109 €
• Aasialainen merisuola, valkoinen muta ja eteeriset öljyt kuorivat ihoa hellävaroen. Hieronta lämpimällä aromaterapeuttisella öljyllä sekä kosteuttava vartalokääre jättää ihon sileäksi ja kimmoisaksi.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

• Peppermint Body Scrub: piparminttu – virkistää ja raikastaa

•Lemongrass Body Scrub: sitruunaruoho – syväpuhdistaa ja voimistaa mieltä

• Vanilla Body Scrub: vanilja – kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa

Thai Yogahieronta 60 min. 85 € / Öljyhieronnalla 90 min. 105 €

• Yogahieronnassa käsitellään energiapisteitä, johon on yhdistetty Thaihieronta- ja joogavenytyksiä. Tämä syvärentouttava hoitomuoto poistaa lihasjännityksiä, avaa enegiaratoja ja rentouttaa.

Shiatsu

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

•Japanilainen hoitomuoto, joka erittäin rentouttava ja rauhallinen koko kehon terapiamuoto. Se on sukua akupunktiolle, sillä se perustuu samoihin kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin. Sana shiatsu tarkoittaa peukaloilla painamista ja hoito sisältää akupisteiden käsittelyä, hierontaa ja venytyksiä. Hoito avaa kehoa kuten kuona-ainetukoksia tukien näin kehon omaa luonnollista kykyä eheytyä. Omat puuvillavaatteet (housut + pitkähihainen paita) mukaan!

Shiatsu  60 min. 73 €

Shiatsu koko hoito sisältäen Qigong – päänhieronnan 90 min. 88 €

Qigong – Japanilainen päänhieronta 30 min. 42 €

Shiatsu osa hoito 45 min. 63 €

•Hoidossa käsitellään selkä, niska-hartaiseutu ja pää. Hoito on erittäin tehokas stressiin ja kehon tukoksiin sekä lihaskireyteen.