Kasvohoidot

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Aromaterapeuttiset kasvohoidot ovat harmonisia hoitokokemuksia, jotka suunnitellaan yksilöllisesti ihon kunnon mukaan. Jo yhdellä hoitokerralla ihon väri ja kosteuspitoisuus paranevat huomattavasti. Sarjahoidoilla tulokset ovat pitkävaikutteisia!

Vartalohoidot

Vartalohoidot ovat miellyttäviä ja tehokkaita holistisia hoitokokemuksia, joissa aineenvaihdunta aktivoituu, keho puhdistuu ja mieli lepää. Vartalohoitoja valikoistamme löytyy selluliitti-, kuorinta-, rentouttavia- ja aineenvaihduntaa aktivoivia hoitokokonaisuuksia. Parhaaseen hoitotuloksen päästään sarjahoidoilla.

Suklaahoidot

Klappin-suklaakuva-195Suklaahieronta päästää sinut arjesta ja tuo sinut suklaan ihanaan harmoniaan! Hoito pehmentää, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen. Lämmin sulkaaöljy ja stimuloivat liikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Thai Lanna Spa ja shiatsuhoidot

_MG_1988Thaimaalainen Herb Basics – luonnonkosmetiikkasarja ja aasialaiset autenttiset Lanna Spa hoidot ovat kokonaisvaltaisia, taivaallisia hoitokokemuksia joissa yhdistyy tasapaino, miellyttävä lämpö ja lumoavat tuoksut. Shiatsuhieronta on tuhansia vuosia vanha akupainallushieronta, joka vaikuttaa kehon meridiaaneihin eli energiaratoihin poistaen lihasjännitystä, tukoksia ja stressiä.

Organicspa Luomuhoidot

rosemary_bowl_069Organicspa tarjoaa luksushoitoja kaikille ihotyypeille. Sertifioidut orgaaniset ja 100 % luonnolliset naamiot kasvoille ja vartalolle ovat osa sarjaa, johon on kehitetty erityisiä nimikkohoitoja varmistamaan täydellisen hemmottelun ja irtioton arjesta.

Aromaterapiahoidot

_MG_1996Aromaterapiahieronta on syvärentouttava, kehon toimintoja stimuloiva hoitokokemus, joka tasapainottaa mielen ja virkistää aineenvaihduntaa poistaen tehokkaasti kuona-aineita. Eteeriset öljyt valitaan hoidon tavotteiden mukaisesti.

Muut rentoutushoidot / Hot Stones Kuumakivihoidot

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Rentouttava kuumakivihieronta hemmottelee päästä varpaisiin. Basalttikivien lämpö syvärentouttaa lihakset ja tuntuu koko kehon energiatasolla. Tämä on hoitomuoto, jota et helposti unohda…

Kosmetologi- ja sokerointihoidot

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Aromaterapeuttisia kokonaisvaltaisia ja  hemmottelevia jalka- ja käsihoitoja naisille, miehille ja odottaville äideille sekä karvanpoisto sokerointimenetelmällä tai halutessa hygieenisellä vahalla. Jalkahoidoissa käytämme tarvittaessa jalkaporaa.

Meikit, kestovärjäykset ja ripsipermanentit

YB Spring Look 2009Ihoystävällisillä mineraalimeikeillä saat kauniin virheettömän ihon ja parhaat värit sekä meikkivinkit persoonasi mukaan. Ne ovat ainutlaatuisia pigmenttejä, jotka peittävät erinomaisesti, ovat vedenpitäviä ja antavat ihohuokosen hengittää. Zuii luomumeikki – kukkakimppu kauneutta ja hoitavuutta runsailla pigmenteillä ja ihastuttavalla valikoimalla. Kestovärit ja ripsipermanentti korostavat kasvojesi piirteitä tuoden ilmettä kasvoille.

Suihkurusketus

muokattu-aurinkonainenSuihkurusketuksella saat terveen, kauniin päivetyksen joka kestää noin 4-6- päivää. Valittavana on kolme eri sävyä Clear, josta tulee kevyt päivetys ja suoraväriaineet Dark-keskitumma, joka antaa ”keskikesän” rusketuksen sekä Extra Dark-tumma tuo hipiälle ”etelän rusketuksen”.

Mikroneulaus

???????????????????????????????????????????????????????????????Mikroneulaushoito – eriloismenetelmä ihon nuorentamiseen ja uudistamiseen.

•Ei injektioita • Ei täyttöaineita • Ei toipumisaikaa!

Ayurvedafilosofia & hoidot

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Intialainen perinnelääketiede Ayurveda pohjautuu jo tuhansia vuosia harjoitettuihin tietoihin ja taitoihin. Ayurvedaan harjoitetaan ja kehitetään nykyään paitsi Intiassa, sen syntymaassa, myös ympäri maailmaa.  Ayurvedaa kutsutaan ”lääketieteen äidiksi”. Ayurvedaan kuuluvat kaikki elämän osa-alueet, kuten ravinto, liikunta, elämäntapa, jooga, meditaatio, hieronta ja muut hoidot.