Farfalla In Balance

Ihoa Virkistävä Ja Puhdistava Kasvohoito

Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti ja tuo luonollista tasapainoa talineritykseen. Sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoitotuotteet sisältäväm mm. seuraavia vaikuttavia aineita; 

Pellavansiemenuute – Luomulaatuinen kasviuute, joka tasapainottaa rasvaista ja/tai epäpuhdasta ihoa ja jättää iholle puhtaan, raikkaan ja kirkkaan vaikutelman. Testitulokset osoittavat ihon talintuotannon vähentyneen ja lievien ihovaurioiden tasaantuneen.

Hamamelisuute – Luomulaatuinen kasviuute, jolla on ihohuokosia puhdistava ja miedosti tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kirkastaa epäpuhdasta ihoa. 

Aloe Vera – Luomulaatuinen, aloe vera –kasvin lehdistä saatava raikas kasviuute. Aloe vera sisältää runsaasti mineraaleja, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja. Se edistää solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Tästä seuraa, että ihosta tulee kiinteämpi, ja rypyt ja juonteet vähenevät ja pehmenevät.

Luonnolliset, syvävaikutteiset eteeriset öljyt – Tarkoin valikoitujen eteeristen öljyjen yhdistelmä – luomucistus, -ruusumyrtti (manuka), -rosmariini ja -salvia – ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksien syntyä. Vaikutus ulottuu syvälle. Sen vuoksi iho puhdistuu ja talineritys tasapainottuu pitkävaikutteisesti.

 

  • Puhdistaa
  • Tasapainottaa luonnollisesti
  • Kirkastaa

 

 
Kesto:1 h 30 min
Hinta:110 €

Selaa muita: