Farfalla Age Miracle

Kiinteyttävä Tehohoito

Anti age kasvohoito hidastaa tehokkaasti ihon ikääntymisprosessia ja parantaa huomattavasti ihon kosteustasapainoa madaltaen ryppyjä ja juonteita. Tehokkaat, vaikuttavat ainesosat;

Kesälumipisaran uute (Leucojum aestivum) – Todellinen innovaatio anti-age –tutkimuksessa! Monet anti age -tuotteet nopeuttavat solujen jakautumista, kesälumipisaran mukulasta saatavat dormiinit taas hidastavat sitä. Kesälumipisaran uutteella on siis paljon tavoiteltu ihon ikääntymistä hidastava vaikutus. Se tekee ihosta joustavan ja silottaa silminnähden ryppyjä ja juonteita.

Spilanthes acmella (parakrassi)

Kattavat tutkimukset ovat osoittaneet, että spilanthes acmella -uute rentouttaa kasvojen lihaksia. Siitä johtuu sen selvä ryppyjä ja juonteita tasoittava ja vähentävä vaikutus. Rennoilla kasvoilla rypyt vähenevät ja iho näyttää nuoremmalta. 75% testin osallistujista huomasi vaikutuksen jo yhden päivän käytön jälkeen. 83% testaajista kertoi silmänympärysryppyjen (”crow`s feet”) selvästi vähenneen. 

Centella asiatica (Gotu kola) 

Luomulaatuinen Centella asiatica -uute edistää ihon omaa kollageenintuotantoa. Se tekee ihosta joustavamman ja heleyttää ihonväriä luonnollisesti.

Hyaluronihappo

Tehokkaasti vaikuttava aine, joka on erotettu vehnästä. Iho tuottaa hyaluronihappoa luonnostaan, vaikkakin 35 ikävuoden jälkeen sen tuotanto asteittain vähenee. Hyaluronihappo sitoo vettä ihosoluihin ja siksi se lisää ihon joustavuutta. 

  • Kiinteyttää
  • Madaltaa ryppyjä ja juonteita
  • Hidastaa ikääntymisprosessia
 
Kesto:1 h 15 min
Hinta:115 €

Selaa muita: