Decléor

Kosmeettisen Aromaterapian Asiantuntija

Decléor on johtava aromaterapeuttinen ihonhoitosarja, joka käyttää aromaattisia kasvitiivisteitä tuotteissaan. Nämä tiivisteet ovat syvävaikutteisimpia ja tehokkaampia kuin tavalliset kasviuutteet. Aromaterapeuttiset tuotteet pohjautuvat tarkoin valittuihin luonnon kasviperäisiin raaka-aineisiin. Aktiiviaineiden huolellinen valinta ja Decléorin tieto-taito aromaterapiasta, eteerisistä öljyyistä, kasviöljyistä ja ­uutteista on onnistunut luomaan ainutlaatuisia tehotiivisteitä ja hoitotuotteita ihosi parhaaksi. Tuotteet uudistavat ja tasapainoittavat ihoa sekä virkistävät mieltä. Korkea laatu ja hyvät hoitotulokset ovat tehneet sarjasta käsitteen Decléor- hoitorituaali, niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin.

Tiesitkö, että…

…yksi Aromessence TM Rose d`Orient seerumipullo 15 ml sisältää 1500 Damaskon ruusun terälehteä? Tai että yhteen litraan Neroli-uutette tarvitaan tonni appelsiininkukkia?

Aroma Duo menetelmä ihonhoidossa:
Vaihe 1. Hoida AROMESSENCE-seerumilla
Vaihe 2 . Suojaa hoitovoiteella, jolloin hoitoaineiden vaikutus tehostuu.

Parhaiden eteeristen ja kasvipohjaisten öljyjen käyttö, ne on valittu täydellisesti yhteensopiviksi ihosi kanssa.

Decleórin AROMESSENCE – tuotteet ovat:

100 % puhtaita, 100 % luonnollisia ja
100 % tehokkaita sekä väriaineettomia ilman kemiallista parfymointia.

Decléor antaa kolminkertaisen takuun laadulleen:

1. Kasvien laatu:
Decléor tarkastaa huolellisesti kasvien ominaisuudet: kasvilajin, uutettavat kasvin osat, viljelytavan ja kasvupaikan, jotta kasvin alkuperä pystytään takaamaan.

2. Huipputeknologinen uuttamisprosessi
Jotta kasvin koko elinvoima saadaan talteen, uuttamisprosessi pitää sovittaa kunkin lajin mukaan.

3. Eteeristen öljyjen puhtaus:
Eteeristen öljyjen laatu taataan puhtaudella (laimentamaton), luonnollisuudella (ei ole synteettinen) ja eheydellä (kaikki molekyylit pysyvät kokonaisena).

AROMESSENCE – tuotteiden teho:
Ranskankielinen sana ”Essence” tarkoittaa eteerin lisäksi ydinkohtaa ja olennaista osaa. Siksi Decléorin eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä AROMESSENCE.

  • Aromaterapeuttinen
  • Ylellinen
  • Tehokas

 

Selaa muita: